Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Eurobank dobitnik priznanja „Moj izbor 2013“

9 Maj 2013.

Banka nagrađena u kategoriji socijalne inkluzije i zaštite životne sredine

Beograd, 9. maj 2013. god. - Na manifestaciji koju tradicionalno organizuje udruženje „Моја Srbija“ uz podršku Privredne komore Beograda, Eurobank je još jednom prepoznata kao jedan od lidera u društveno odgovornom poslovanju.

Eurobank dobitnik priznanja „Moj izbor 2013“
Tokom decenije uspešnog poslovanja u Srbiji, Banka je obnovila 10 parkova u 8 gradova širom zemlje, i podržala brojne projekte integracije osoba sa invaliditetom.

“Veoma smo ponosni što je udruženje koje promoviše vrednosti društveno odgovornog poslovanja prepoznalo Eurobank kao jednog od lidera u Srbiji. Za nas, ovo je još jedna potvrda NALED sertifikata koji smo dobili prošle godine kao prva finansijska institucija u zemlji. Očuvanje planete, edukacija mladih, podrška kulturi, zdravstvu i poboljšanje uslova za život osoba sa invaliditetom, vrednosti su koje negujemo u našem poslovanju, jer one čine važne stubove na kojima počiva naša strategija društveno odgovornog poslovanja”, izjavila je Nataša Krstić, direktorka korporativnih komunikacija Eurobank.

Kroz program „Eurobank PARKOVI“, obnovljeno je deset zelenih oaza širom Srbije, a saradnjom sa Centrom za razvoj inkluzivnog društva (CRID), Eurobank je podržala brojne projekte koji su život osoba sa invaliditetom učinili znatno kvalitetnijim. U partnerstvu za CRID-om 2008. godine, otvoren je „Park duginih boja“ na Bežaniji, koji je bio prvi u regionu namenjen deci i osobama sa invaliditetom, a prošle godine prvi inkluzivni park u jugo-istočnoj Srbiji, Eurobank je poklonila i gradu Pirotu. Pored inkluzivnih parkova u Beogradu i Pirotu, zahvaljujući ovom ekološkom projektu obnovljene su zelene oaze i u Vrnjačkoj Banji, Beogradu (Botanička bašta i Park za venčanja na Adi Ciganliji), Novom Sadu (Dunavski park), Nišu (Park Čair), Požarevcu (Sunčani park), Pančevu (Narodna bašta) i u Jagodini (Park učiteljskog fakulteta).

Povezana dokumenta

Top