Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

PRVA DEBIT MASTERCARD PAYPASS KARTICA

25 Januar 2013.

Eurobanka i kompanija MasterCard Europe predstavile su danas prvu debitnu MasterCard karticu na srpskom tržištu sa PayPass beskontaktnom platnom tehnologijom – Debit MasterCard PayPass.

Prisloni i plati- kartica za dinamičan život u Eurobanci!

Beograd, 25. januar 2013. godine – Eurobanka i kompanija MasterCard Europe predstavile su danas prvu debitnu MasterCard karticu na srpskom tržištu sa PayPass beskontaktnom platnom tehnologijom – Debit MasterCard PayPass. Beskontaktno plaćanje ovom jedinstvenom karticom kupovinu čini brzom, jednostavnom i funkcionalnom, naročito kada je reč o kupovini u vrednosti do 2.500 dinara, kada nije potrebno uneti PIN kod.

„Kompanija MasterCard Europe poznata je po inovacijama u oblasti platnih tehnologija, dok je Eurobanka jedan od lidera u kartičarstvu u Srbiji. Zato verujemo da će partnerstvo koje smo ostvarili za lansiranje ovog jedinstvenog proizvoda na našem tržištu imati veoma dobre rezultate. Upotreba Debit MasterCard PayPass kartice za beskontaktno plaćanje omogućiće svima koji vode moderan i dinamičan život lagodniju kupovinu, bez čekanja na kasi i ukucavanja PIN koda. Kako je u Srbiji veća upotreba debitnih od kreditnih kartica, očekujemo da će ovaj proizvod veoma brzo ući u širu upotrebu“, istakla je Aleksandra Bursać, direktorka sektora poslovne mreže Eurobanke.

Upotreba Debit MasterCard PayPass kartice moguća je na svim prodajnim mestima u Srbiji koja primaju kartice i može da se koristi kao obična čip kartica i kao beskontaktna kartica na prodajnim mestima koja nude opciju beskontaktnog plaćanja. Plaćanje putem PayPass beskontaktne platne tehnologije zastupljeno je širom sveta, a stiče sve veću popularnost i u Srbiji.

„Plaćanje putem MasterCard PayPass platnih kartica i uređaja dostupno je na oko 550.000 prodajnih mesta u 48 zemalja širom sveta. Izuzetno nam je drago da je naš dugogodišnji i pouzdan partner Eurobanka prepoznala potrebu za ovakvim proizvodom na srpskom tržištu. Zbog brzine i jednostavnosti plaćanja, Debit MasterCard PayPass kartica savršeno odgovara modernom i dinamičnom načinu života. Ovakav vid plaćanja takođe podrazumeva i dodatnu sigurnost za korisnike, jer kartica tokom plaćanja ostaje u njihovim rukama. Verujemo da će zahvaljujući ovim prednostima novi proizvod veoma brzo naći put do korisnika“, istakla je Jelena Sretenović, Account Manager u kompaniji MasterCard Europe.

Debit MasterCard PayPass kartica je najpogodnija za plaćanja u supermarketima, restoranima brze hrane, benzinskim pumpama i drugim prodajnim mestima gde je brzo obavljanje kupovine od velikog značaja zbog sve dinamičnijeg načina života. Kako je procedura plaćanja daleko jednostavnija, transakcija traje mnogo kraće od standardne, što je veoma važno za ljude koji imaju puno dnevnih obaveza ili često putuju.

Povezana dokumenta

Top