Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

„Štedljivi“ refinansirajući kredit Eurobanke

17 Septembar 2012.

Beograd, 17. septembar 2012 - U želji da građanima omogući mesečnu uštedu i jednostavno objedinjavanje više kreditnih obaveza kroz jednu ratu, i do upola manju, Eurobanka je ponudila „štedljivi“ refinansirajući kredit. Refinansiranjem svojih kreditnih obaveza (kredita, kreditnih kartica, dozvoljenog minusa) „štedljivim“ kreditom u Eurobanci, građani mogu značajno umanjiti svoje mesečne troškove i kamatnu stopu po kojoj trenutno izmiruju svoje obaveze.

„Štedljivi“ refinansirajući kredit Eurobanke

U trenutnoj situaciji, kada se građani trude da smanje troškove, objedinjavanje svih dugovanja u samo jednu ratu pomoću refinasirajućeg kredita Eurobanke predstavlja pametan izbor. Klijenti mogu da uštede vreme i izmire sve mesečne obaveze uz konkurentnu kamatnu stopu, a uz manje dokumenata. Procedura pri podnošenju zahteva za refinansiranje kredita veoma je jednostavna i potrebna je samo lična karta.

- Građani danas imaju veliki broj finansijskih obaveza, koje im značajno umanjuju mogućnosti za nove investicije. Iz tog razloga, Eurobanka nudi građanima mogućnost mesečne uštede i plaćanja mesečnih rata na brz i lak način. Rata refinansirajućeg kredita u Eurobanci može biti i do upola manja, a uz ovaj refinansirajući kredit postoji i mogućnost uzimanja dodatne gotovine u skladu sa klijentovim potrebama i mogućnostima - istakao je Vladan Vilotijević, direktor razvoja u Sektoru za poslovanje sa stanovništvom Eurobanke.

Svi zainteresovani građani najbolji savet za kredite mogu dobiti u bilo kojoj od preko 100 filijala Eurobanke širom Srbije, koje će zainteresovanima obezbediti sve dodatne informacije koje su dostupne i besplatnim pozivom na korisnički servis EuroPHONE 0800 1111 44.

Povezana dokumenta

Top