Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Svi krediti bez troškova obrade

2 Jul 2012.

Osveženje za budžet u Eurobanci

Beograd, 2. jul 2012. – Tokom letnjih meseci Eurobanka je pripremila specijalnu promotivnu ponudu mogućnost podizanja svih vrsta kredita bez troškova obrade. Promotivna ponuda traje do 15. Septembra, i odnosi se na keš, potrošačke, refinansirajuće, auto, stambene, kredite za rekonstrukciju stana ili kuće i preduzetnike.

Svi krediti bez troškova obrade
Eurobanka je ponudila svojim sadašnjim i budućim klijentima osveženje budžeta, bilo da se radi o fizičkim licima, malim preduzećima ili preduzetnicima, sa željom da tokom leta omogućimo povoljnije kreditiranje, bez troškova obrade. Verujemo da će rasterećenje od ovih troškova, koji su iznosili do 2,5% od ukupnog iznosa kredita, pomoći svima da ostvare svoje planove, prispele obaveze, otputuju na odmor ili reše stambeno pitanje istakao je Vladan Vilotijevic, direktor razvoja u Sektoru za poslovanje sa stanovništvom Eurobanke.

Svi zainteresovani građani i preduzetnici detalje ponude mogu dobiti od zaposlenih u preko 100 filijala Eurobanke širom Srbije, koji će ih voditi kroz ceo proces podizanja kredita i prikupljanja neophodne dokumentacije. Pored toga, klijenti dodatne informacije mogu dobiti besplatnim pozivom na korisnički servis EuroPHONE 0800 1111 44.

Povezana dokumenta

Top