Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Počinje isplata stare devizne štednje u Eurobank EFG

9 Maj 2012.

Beograd, 9. maj 2012 – Kao zvanični agent Vlade Srbije, Eurobank EFG će vršiti isplatu ovogodišnje rate obveznica stare devizne štednje koja dospeva od 31. maja 2012. godine

Počinje isplata stare devizne štednje u Eurobank EFG

Klijenti banke će naplatiti svoje obveznice uz važeće lične isprave (lična karta, izbeglička legitimacija, legitimacija raseljenog lica ili pasoš) i izvod o stanju na računu u Centralnom registru, depou i kliringu za hartije od vrednosti (CRHoV). Sredstva su kao i do sada, obezbeđena iz budžeta Republike Srbije, te će tako biti isplaćeni svi klijenti koji dostave validnu dokumentaciju.

U želji da proceduru učini što jednostavnijom, Eurobanka vlasnicima stare devizne štednje pruža specijalnu pogodnost - davanje naloga za prenos dospele rate stare devizne na račun Slobodne štednje, čime klijenti štede vreme i ostvaruju dodatni prihod, uz mogućnost da im je novac uvek na raspolaganju.

Slobodna štednja ili štednja po viđenju predstavlja odličan izbor za klijente koji žele da im je novac uvek na raspolaganju, i ujedno ostvare atraktivnu kamatu. Svi klijenti koji ne poseduju račun Slobodne štednje, mogu ga na licu mesta otvoriti u bilo kojoj od 100 filijala Eurobank EFG širom Srbije.

Eurobank EFG omogućila je svim zainteresovanim građanima da posredstvom specijalne opcije internet stranice www.eurobankefg.rs ili besplatnim pozivom na Euro PHONE 0800 1111 44 dobiju odgovore na sva pitanja, dok se oko dodatnih informacija koje se odnose na isplatu stare devizne štednje mogu raspitati kod svog ličnog bankara.

Povezana dokumenta

Top