Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Unapređen SMS servis Eurobank EFG

29 Mart 2012.

Dodatne pogodnosti – plaćanje na rate i provera stanja računa

Beograd, 02. april 2012. godine – Eurobank EFG unapredila je postojeći SMS servis. Klijenti banke će biti u mogućnosti da na jednostavan način, korišćenjem ove usluge provere stanje po računu ili kreditnoj kartici. Takođe, od sada je moguće nakon izvršene kupovine kreditnom karticom istu podeliti na rate slanjem SMS poruke.

Unapređen SMS servis Eurobank EFG

Podela kupovine kreditnom karticom na rate jednostavnim slanjem SMS poruke, u mnogome će olakšati kupovinu i doprineti uštedi budžeta. Svi korisnici Eurobank EFG kreditnih kartica koji su registovani za SMS servis, mogu nakon izvršene kupovine kreditnom karticom istu podeliti na rate bez kamate. Slanjem SMS poruke na broj 5331, sa sadržinom RATE<razmak> željeni broj rata banci se prosleđuje zahtev za podelu transakcije na rate. Željeni broj rata može biti 3,6,9,12 za kupovine i 3 ili 6 za podizanje gotovine.

„Eurobank EFG unapredila je postojeći SMS servis i time doprinela sigurnosti finansijskih transakcija svojih klijenata. Uz podelu troškova na rate slanjem SMS poruke, kao i svakodnevni uvid u promene na računu, dodatno olakšavamo korišćenje usluga banke uz plansko upravljanje sredstvima“ – ističe Vladan Vilotijević, direktor razvoja u Sektoru za poslovanje sa stanovništvom Eurobank EFG.

Klijenti će biti u mogućnosti da dobiju detaljan pregled stanja po računu ili kreditnoj kartici, ukoliko se prethodno registruju za SMS servis. Provera stanja po računu je dostupna i fizickim i pravnim licima. Ovaj unapređeni servis obezbediće klijentima banke siguran i brz pristup informacijama o promenama na računu kao i po kreditnoj kartici, pored standardne usluge obaveštenja nakon svake izvršene transakcije, čime se sprečavaju eventualne zloupotrebe.

Povezana dokumenta

Top