Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Eurobank EFG Grupa među glavnim sponzorima Euromoney

23 Januar 2012.

Eurobank EFG Grupa bila je jedan od glavnih sponzora 17. Euromoney Foruma centralne i istočne Evrope, održanog u Beču 17. i 18. januara 2012. godine.

Eurobank EFG Grupa među glavnim sponzorima Euromoney

Ove godine Forum je okupio više od 1.100 visokih predstavnika vlada, centralnih banaka, međunarodnih finansijskih institucija, kompanija i medija, koji su imali priliku da prisustvuju panel diskusijama i radionicama, prvenstveno vezanim za budućnost regiona.

Govornici i učesnici panel diskusija bavili su se načinima podrške, oporavku od svetske ekonomske krize, procenom rizika i mogućnosti, kao i uloge vodećih međunarodnih i evropskih institucija i vlada u podsticanju razvoja.

Tokom Euromoney konferencije, Eurobank EFG Grupa je organizovala radionicu pod nazivom ,,Uloga javnog sektora u podršci privatnim investicijama i ekonomskom razvoju’’ koja je obuhvatila diskusiju o temama i i oblastima u kojima kreatori politike mogu da podstaknu dalje strukturne reforme, naročito u ovom periodu ograničenih javnih finansija, kao što je unapređenje efikasnosti javnog sektora, reforma vlada i državnih kompanija, nastavak privatizacije i smanjenje birokratije u cilju privlačenja direktnih stranih investicija.

Povezana dokumenta

Top