Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Hvala kolegama i klijentima

8 Maj 2020.

U ovim vanrednim okolnostima koje su pred sve nas postavili velike izazove, želimo da posebno zahvalimo našim kolegama na predanosti, posvećenosti i izuzetnom zalaganju koji su omogućili da se brzo prilagodimo novim uslovima rada i nastavimo da uslužujemo klijente na najbolji i najbezbedniji način, kao i našim klijentima koji su nas u tome podržali pokazavši veliko razumevanje i spremnost na saradnju.

Ponosni smo na profesionalnost i požrtvovanje svih naših zaposlenih, na njihovu solidarnost i timski duh zahvaljujući kojima smo uvek na raspolaganju našim klijentima i saradnicima, i koji obezbeđuju nesmetano odvijanje poslovnih procesa. Time smo zajedno doprineli uspešnom funkcionisanju bankarskog sistema koji je jedan od stubova stabilnosti društva tokom vanrednog stanja.

Kolegama u ekspoziturama i ostalim službama banke koji svakodnevno dolaze na posao, kao i kolegama koji radom od kuće daju sve od sebe da ih podrže, želimo da poručimo – veliko i iskreno hvala!

Zahvaljujemo svim našim klijentima na strpljenju i razumevanju koje su pokazali u vanrednim okolnostima, na njihovoj solidarnosti i odgovornosti kako prema našim zaposlenima tako i jedni prema drugima i celoj zajednici. Time su svi zajedno doprineli uspešnom sprovođenju svih neophodnih mera i očuvanju stabilnosti i poslovanja naše Banke.

Svim našim klijentima koji su u ovom izazovnom periodu uz nas, odgovorno i s velikim razumevanjem, Eurobank a.d. i svi njeni zaposleni žele da poruče – veliko i iskreno hvala!

Top