Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Bankomati / Bankomati EUR/RSD

BANKA KOJA VAM JE DOSTUPNA 24H DNEVNO, 365 DANA GODIŠNJE!

Eurobank Direktna ima rasprostranjenu mrežu standardnih i multifunkcionalnih bankomata na brojnim lokacijama širom Srbije.

Brzo i lako možete izvršiti proces uplate ili isplate gotovog novca ubacivanjem Vaše Eurobank Direktna platne kartice u bankomat. Nakon odabira jezika, unesite PIN kod i pratite uputstva koja vidite na ekranu.Vaša željena transakcija će biti izvršena za nekoliko sekundi.


 Svi korisnici bilo koje Eurobank Direktna platne kartice imaju mogućnost isplate gotovog novca u dinarima na svim bankomatima u našoj mreži, dok su opcije isplate gotovog novca u evrima, kao i uplate gotovog novca u diranima i evrima, dostupne samo na određenim bankomatima, u zavisnosti od toga da li koristite platne kartice Eurobanke ili Direktne Banke*.MULTIFUNKCIONALNI EUR/RSD BANKOMATI

Na novim, EUR/RSD mulitfunkcionalnim bankomatima Eurobanke Direktne možete da uplaćujete gotov novac u domaćoj valuti, kao i da uplaćujete i podižete gotov novac u evrima. Nakon uplate gotovog novca, isti Vam je na raspolaganju u roku od nekoliko sekundi!

Sve što je potrebno jeste da posedujete bilo koju Eurobank Direktna platnu karticu. Omogućne su Vam sledeće usluge:

 • Uplata/Isplata gotovog novca u dinarima na lične i poslovne dinarske račune bez naknade
 • Isplata/Uplata gotovog novca sa/na lične račune u evrima
 • Uplata gotovog novca u dinarima na kreditnu karticu

  Uplata gotovog novca u dinarima je dostupna svim korisnicima Eurobank Direktna platnih kartica.

  Uplata/isplata gotovog novca u EUR je dostupna korisnicima Eurobank Direktna debitnih platnih kartica i to:

  • Za korisnike koji su koristili platne kartice Direktne Banke, opcije podizanja i uplate evra na vaše devizne račune su vam odmah dostupne. Isto važi i ukoliko ste korisnik FX kartice, vezane za Vaš dinarski i devizni račun.
  • Korisnici koji su koristili bilo koje debitne kartice Eurobanke (osim Eurobank Manchester United Prepaid kartice) dovoljno je da pozovu Kontakt centar Banke na broj telefona +381 11 20 23 353 (sa mobilnog telefona ili iz inostranstva) ili 0800 11 11 44 (sa fiksnog telefona) kako bi izvršili povezivanje Vašeg ličnog računa u EUR valuti za postojeću debitnu karticu ili posetite najbližu ekspozituru.
  BESKONTAKTNE TRANSAKCIJE Icon

  Od sada ste u mogućnosti da izvršite transakcije još jednostavnije, bez ubacivanja kartice u bankomat. Korisnik transakcije obavlja jednostavnim prislanjanjem kartice na označeno mesto, i nakon unosa PIN koda ima mogućnost da izvrši sledeće tipove transakcija:
  • Isplata sredstava u dinarima i evrima
  • Uplata sredstava u dinarima i evrima
  • Uplata na kreditnu karticu
  • Upit stanja
  Opcija beskontaktnih transakcija dostupna je isključivo korisnicima koji su koristili Eurobank Direktne platne kartice na bankomatima koji imaju odgovarajuću oznaku Icon

  * Za klijente koji su koristili platne kartice Direktne Banke, funkcionalnosti navedene u sekciji MULTIFUNKCIONALNI BANKOMATI su dostupne isključivo na sledećim multifunkcionalnim bankomatima:

  • Beograd, Makedonska 4 (Trg Republike)
  • Beograd, Uroša Martinovića 19 (A blok)
  • Beograd, Njegoševa 57
  • Beograd, Cara Dušana 58
  • Beograd, Bulevar kralja Aleksandra 54v
  • Novi Sad, Modene 1
  • Niš, Nikole Pašića 36
  • Kragujevac, Kneza Miloša 2
  Dodatno, na navedenim multifunckionalnim bankomatima i korisnici koji su zaključili kredit na prodajnom mestu partnera Direktne Banke (POS kredit) a koji ne poseduju debitnu platnu karticu Direktne Banke, kao ni tekući račun identifikaciju vrše unosom svog jedinstvenog matičnog broja (JMBG) na pametnom bankomatu. Ovim korisnicima na raspolaganju su usluga provere stanja dospelih obaveza po kreditu, kao i usluga gotovinske uplate rata POS kredita.

  Za klijente koji su koristili platne kartice Eurobanke, funkcionalnosti navede u sekciji MULTIFUNKCIONALNI BANKOMATI su dostupne na svim bankomatima koji su označeni kao EUR/RSD multifunkcionalni, osim na prethodno navedenim bankomatima.  NAJČEŠĆA PITANJA

  Za sve dodatne informacije besplatno pozovite naš Kontakt centar na broj 0800 1111 44 (opcija 4) ili sa mobilnog telefona broj +381 11 2023 353 uz standardnu tarifu Vašeg operatera ili posetite našu najbližu ekspozituru.
  Top