Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Plaćajte online Mastercard karticom Eurobank Direktne i ostvarite keš-bek

Napravite siguran i jednostavan korak koji Vašu online kupovinu čini isplativijom.

U periodu od 01. do 30. juna 2022. godine uživajte u svim prednostima internet trgovine i ostvarite dodatnu pogodnost - automatski keš-bek prilikom kupovine Mastercard karticama.

Plaćajte Mastercard debitnom ili kreditnom karticom Eurobank Direktne u domaćim internet prodavnicama* tokom naznačenog perioda, i za najmanje 3 transakcije u ukupnom minimalnom iznosu od 3.000 dinara, ostvarite pravo na povraćaj 1.000 dinara.

*Računaju se samo plaćanja putem interneta kod trgovaca koji imaju sedište u Republici Srbiji, čiji je prihvatilac plaćanja banka sa sedištem u Republici Srbiji.

Povraćaj sredstava na račun kartice moguće je ostvariti samo jednom, i isti će biti obavljen u periodu do 15-og dana u mesecu koji sledi nakon meseca u kome je izvršena poslednja kvalifikovana kupovina karticom.

Važno je da znate U promociji mogu učestvovati plaćanja mesečnih komunalnih računa koja obavite onlajn svojom platnom karticom na portalima ili u aplikacijama izdavaoca komunalnih računa koji tu opciju podržavaju (npr. aplikacije operatera mobilne telefonije i kablovskih operatera i sl.). Onlajn transakcije koje ne učestvuju u promociji su transakcije koje se odnose na kockanje i igre na sreću.

Upoznajte se sa uslovima Mastercard keš bek programa klikom na dugme u nastavku.

Povezana dokumenta

Top