Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Aplikacija za kupoprodaju deviza  

Eurobank Direktna je klijentima stavila na raspolaganje inovativnu Euro DirektFx aplikaciju namenjenu pravnim licima, koja obezbeđuje direktan uvid u finansijsko tržište za kupoprodaju deviza.Jednostavna i brza, ova aplikacija je od značajne pomoći korisnicima prilikom svakodnevne interakcije na deviznom bankarskom tržištu.

Aplikacija Euro DirektFx je dizajnirana tako da, za razliku od tradicionalnog prikaza statičke kursne liste Banke, korisniku prikazuje promenu tržišnih kurseva u realnom vremenu i nudi mu mogućnost kupovine deviza po željenom kursu.

Sa ponosom Vam predstavljamo i ostale prednosti aplikacije Euro DirektFx:

  • Kursevi su modelirani i kreirani za svakog pojedinačnog klijenta, uz afirmaciju saradnje i istorije poslovanja.
  • Korisnik ima obezbeđenu funkcionalnost kreiranja naloga kupoprodaje po željenom kursu. Nalog se automatski realizuje u slučaju da tržište dostigne željeni nivo kursa.
  • Po realizaciji željene transakcije, dostavlja se obaveštenje putem automatski generisanih e-mail poruka.
  • Korisniku je omogućeno generisanje detaljnih izveštaja o transakcijama koje su obavljene.
  • Aplikacija je dizajnirana tako da pomogne u potrazi za najboljim kursom, ali i pruži najnovije informacije o specijalnim ponudama, kao i važna obaveštenja.
  • Direktni digitalni kanal za potvrdu transakcije dostupan je svakog radnog dana od 9 do 16h.
  • Instalacija i samo pokretanje aplikacije su jednostavni.
Po popunjenoj pristupnici i dodeli kredencijala, Euro DirektFx aplikaciji pristupate putem linka: https://direktfx.eurobank-direktna.rs/ili klikom na dugme Preuzmite Uputstvo za korišćenje Euro Direkt FX aplikacije

Korisnicima aplikacije je obezbeđena tehnička podrška svakog radnog dana u periodu od 9 do 17h, slanjem e-mail poruke na adresu: digitalnabanka@eurobank-direktna.rs

Top