Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Prijem na Belom dvoru za najbolje maturante

30 Jun 2017.

EUROBANK NASTAVILA DA PRUŽA PODRŠKU TALENTOVANIM UČENICIMA

Prijem na Belom dvoru za najbolje maturante
Eurobank je nastavila da pruža podršku mladim i talentovanim učenicima. Već jedanaestu godinu zaredom, njihova Kraljevska Visočanstva Prestolonaslednik Aleksandar II i Princeza Katarina su, uz podršku Eurobanke, priredili tradicionalni prijem za 600 najboljih maturanata srednjih škola iz Srbije i Republike Srpske.

Na svečanosti 30. juna, govorili su NJ.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar II, g-din Mladen Šarčević, Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, g-din Dane Malešević, Ministar prosvete i kulture Republike Srpske, g-din Ivan Vujačić, član Upravnog odbora Eurobanke, kao i književnik i akademik Matija Bećković.

Obraćajući se maturantima ispred Eurobank, g-din Ivan Vujačić, član Upravnog odbora, rekao je da obrazovani, mladi ljudi predstavljaju investiciju koja će doneti samo dobro našem društvu, kao i da su posvećenost i zalaganje, uvek prepoznati. „Jedanaestu godinu zaredom, Eurobank je pokrovitelj programa nagrađivanja najboljih maturanata Srbije u organizaciji Fondacije Prestolonaslednika Aleksandra za obrazovanje. Ispred Banke, želeo bih da vam zahvalim što imamo čast da vam pomognemo da, ulažući u sebe, ulažete u budućnost društva“, rekao je g-din Vujačić.

Podržavajući ovaj program, Eurobanka doprinosi adekvatnom školovanju i usmeravanju mladih ljudi, koji predstavljaju budućnost Srbije.


Top