Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Eurobank tradicionalno generalni sponzor Noći knjige

13 Jun 2017.

Regionalna manifestacija izdavačke kuće Laguna i knjižarskog lanca Delfi uz podršku Eurobank

Eurobank tradicionalno generalni sponzor Noći knjige
Eurobank je tradicionalno generalni sponzor Noći knjige, regionalne manifestacije koju tradicionalno organizuju izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi.

„Noć knjige“ održaće se u petak, 16. juna od 17 do 24 sata u svim knjižarama Delfi, Laguna i klubovima čitalaca koji se nalaze u Beogradu i u još 30 gradova u Srbiji - Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Valjevu, Čačku, Pančevu, Kraljevu, Sremskoj Mitrovici, Subotici, Požarevcu, Jagodini, Užicu, Loznici, Zrenjaninu, Šapcu, Zaječaru, Leskovcu, itd. Za sve one koji nisu u mogućnosti da posete knjižare u “Noći knjige”, popusti će važiti i na sajtovima www.delfi.rs & www.laguna.rs

Popusti na Lagunina izdanja: za kupovinu jedne knjige biće 25 odsto, za dve knjige 30 odsto, za tri knjige 35 odsto, a za četiri i više knjiga 40 odsto. Popust na strana izdanja biće 20 odsto, a naslovi ostalih izdavača biće sniženi do 20 odsto. Cene raznovrsnog gift asortimana biće snižene za 10 odsto.

Tim povodom, danas je održana konferencija za medije u kafe knjižari Delfi, na kojoj su se prisutnim novinarima i gostima obratili Željka Ćirić Jakovljević, direktor Sektora marketinga i korporativnih komunikacija, Vesna Mihailović, direktorka knjižarskog lanca Delfi, kao i naša poznati pisci Vladimir Kecmanović i Dejan Stojiljković.

Verujemo da ćete biti “Budni uz knjigu“!

Povezana dokumenta

Top