Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

DANI MANČESTERA U SRCU ŠUMADIJE

13 Oktobar 2015.

Pogodnosti i vredne nagrade za fanove Mančester Junajteda u ekspoziturama Eurobank

Kragujevac, 19. oktobar 2015 - Eurobank je pripremila specijalnu ponudu za sve ljubitelje fudbalskog kluba Mančester Junajted u Srbiji. Tokom trajanja akcije „Red Week“ (Crvena nedelja) od 19. do 23. oktobra svako ko otvori Euro Plata Sport paket tekući račun u Eurobank biće oslobođen mesečnog troška održavanja u periodu od 3 meseca. Takođe, tokom ove nedelje, svako ko aplicira za kreditnu karticu Mančester Junajted biće doživotno oslobođen mesečnog troška održavanja.
U okviru akcije Red Week, Kragujevčani će u sredu 21. oktobra biti u prilici da sa Prljavim inspektorom Blažom oprobaju svoje fudbalske veštine i osvoje vredne nagrade sa znakom Mančester Junajteda. Tokom trajanja promotivnog perioda do petka 23. oktobra, Eurobank ekspoziture u Kragujevcu, na adresama Kralja Petra I 11 i Kralja Aleksandra I 37 posebno su brendirane kako bi klijente i sve zainteresovane građane podsetili na saradnju sa legendarnim fudbalskim klubom iz Mančestera.
Naime, Eurobank je jedina banka u regionu koja je partner fudbalskog kluba Manchester United, a saradnja je započela pre godinu dana, kada je Banka počela da izdaje platne kartice koje nose obeležja ovog fudbalskog kluba, a uz to spadaju u grupu najmodernijih platnih kartica.
Sa Manchester United MasterCard Paypass platnom karticom uživate brojne pogodnosti – beskontaktne transakcije, mogućnost plaćanja preko interneta, plaćanje na 3, 6, 9 ili 12 rata bez kamate, grejs period za plaćanje koji može biti i do 50 dana od datuma kupovine,, vredne popuste u prodajnim lancima partnerima Banke do učestvovanja u promotivnim Eurobank - Manchester United akcijama koje donose vredne nagrade.

Povezana dokumenta

Top