Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

EUROBANK POČELA DA IZDAJE ČEKOVE

11 Avgust 2014.

Svi klijenti Eurobank će od sada moći da plaćaju robu i usluge odloženo i bez kamate, koristeći čekove

Beograd, 11. avgust 2014. godine – Eurobank ponudila je svojim klijentima povoljnost odloženog plaćanje usluga, odnosno kupovine robe pomoću čekova.

Eurobank spada u nekoliko banaka na tržištu koje suomogućile svojim klijentima koji imaju otvoren tekući račun u ovoj banci, da robu i usluge od sada plaćaju čekovima na rate. - Svi se suočavamo sa smanjenom kupovnom moći stanovništva, ne samo kod nas, veću svetu. Stoga je mogućnost beskamatne kupovine robe i usluga na odloženo,pomoću čekova, povoljnost koju koristi sve veći broj naših građana. Iskustva pokazuje da stari dobri čekovi i dalje opstaju kao platno sredstvo, jer pored odsustva kamate i ekonomičnijeg raspoređivanja novca, nude i prostor za uštedu. Od sada će tu mogućnost imati i klijenti Eurobank - istakla je Aleksandra Bursać, direktorka Poslovne mreže, Eurobank.

Danas je sve veći broj mogućnosti za odloženo plaćanje čekovima. Mnoge trgovine nude svoju robu na čekove i do šest meseci, a pojedine turističke agencije svoje aranžmane prodaju i na 12 čekova.

Svi zainteresovani građani mogu se javiti u bilo kojoj od 95 ekspozitura Eurobank širom Srbije, odnosno saznati dodatne informacije o mogućnosti korišćenja čekova putem besplatnog korisničkog servisa EuroPHONE 0800 1111 44 kao i na web sajtu www.eurobank.rs.

                                                                         ***
Eurobank je evropska bankarska organizacija sa ukupnom aktivom od 77,6 milijardi evra (na dan 31.12.2013), koja nudi univerzalne bankarske proizvode i usluge u osam zemalja. Eurobank ima snažno prisustvo u Grčkoj, među liderima je u Bugarskoj, Rumuniji i Srbiji, i nudi vrhunske usluge upravljanja imovinom na Kipru, u Luksemburgu, Londonu, a prisutna je i u Ukrajini. Više informacija o Eurobank može se naći na adresi www.eurobank.rs
Top