Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Eurobank i Manchester United – snažan tim za sigurnu pobedu

10 April 2014.

Beograd, 10. april 2014 – Manchester United, jedan od najvecih fudbalskih klubova svih vremena, stigao je u Srbiju!

Eurobank i Manchester United – snažan tim za sigurnu pobedu
Eurobank je potpisala ugovor o saradnji sa legendarnim fudbalskim klubom i time postala prva banka u regionu koja ce izdavati Manchester United Paypass MasterCard platne kartice.

Pored brojnih visokih zvanicnika iz sveta politike, ekonomije, biznisa i javnog života, svecani koktel organizovan povodom pocetka saradnje uvelicace i trostruki osvajac Premijer lige i Lige šampiona, legenda Manchester Uniteda Dvajt Jork (Dwight Yorke), i predstavnici menadžmenta kluba.

„Izuzetno smo ponosni na saradnju Eurobank u Srbiji sa Manchester Unitedom, jednim od najpoznatijih brendova na svetu, sa kojim delimo brojne zajednicke vrednosti. Takode smo veoma srecni i zbog cinjenice da je ovo prva ovakva saradnja u Evropi, što je i za Srbiju i za nas velika cast’’, istice Philippos Karamanolis, predsednik Izvršnog odbora Eurobank u Srbiji.

„Izuzetno mi je drago što Eurobank predstavlja ovu kreditnu karticu u okviru naše saradnje. Sa 1,2 miliona navijaca u ovoj zemlji, Manchester United vec ima snažno prisustvo u Srbiji i nadamo se da ce nam ovo novo partnerstvo pomoci da budemo još prisutniji’’, izjavio je ovim povodom Ricard Arnold (Richard Arnold), generalni direktor grupacije Manchester United.

Manchester United Paypass MasterCard platne kartice karakteriše niz jedinstvenih pogodnosti - od beskontaktnih transakcija, mogucnosti placanja preko interneta, do mogucnosti ucestvovanja u promotivnim akcijama sa vrednim nagradama. Korisnike kartica uskoro ocekuje nagradna igra sa glavnom nagradom – put na legendarni stadion Old Traford.

Povezana dokumenta

Top