Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Eurobank je dobitnik DSOJ nagrade

6 Oktobar 2020.

EUROBANK DOBITNIK DSOJ PRIZNANJA ZA “MANČESTER JUNAJTED ŠKOLU FUDBALA“

Eurobank je dobitnik DSOJ nagrade
Eurobank je dobitnik specijalne nagrade novinarskog žirija Društva Srbije za odnose sa javnošću za realizaciju i komunikaciju projekta „Mančester junajted Škola fudbala”, koja se ove godine dodeljuje po prvi put. Zahvaljujući komunikacijskim aktivnostima koje je Eurobank sprovela u saradnji sa agencijom New Moment New Ideas, za ovu jedinstvenu Školu fudbala je kroz medije, društvene mreže i specijalne događaje čulo više od polovine svih građana Srbije.

Zahvaljujući dugogodišnjem partnerstvu Eurobanke sa fudbalskim klubom Mančester junajted, Škola fudbala organizovana je u septembru 2019. godine. Najmlađi talentovani fudbaleri imali su priliku da znanje o fudbalu i praktično iskustvo uče od glavnog trenera škole, Robina van der Laana i da se druže sa legendom kluba sa Old Trafforda, bivšim polaznikom ove škole Vesom Braunom. Pored mladih fudbalera, polaznici škole bili su i deca zaposlenih, deca klijenata i partnera Eurobanke, kao i štićenici domova za decu bez roditeljskog staranja, SOS Dečijeg sela Kraljevo i Dečijeg sela iz Sremske Kamenice, čime su još jednom oba partnera u projektu potvrdila i pokazala svoju posvećenost odgovornom poslovanju u zajednici.

Uz zahvalnost žiriju na prepoznavanju značaja ovog projekta, rukovodilac Službe korporativnih komunikacija u Eurobank, Aleksandra Džaferović rekla je da je ovaj projekat bio jedan od najizazovnijih, ali i najinspirativnijih u kojima je Banka učestvovala. „Čast mi je da je novinarski žiri prepoznao značaj ovog projekta. Kada ste u prilici da sarađujete sa globalnim brendom kakav je Mančester junajted, onda imate i dodatnu odgovornost da pružite svoj maksimum na svakom projektu i da izgradite komunikaciju ka što široj javnosti na što adekvatniji način i drago mi je da smo u tome uspeli,“ rekla je Aleksandra Džaferović.

Eurobanka je partnerstvo sa fudbalskim klubom Mančester junajted započela 2014. godine, i to na polju izdavanja kobrendiranih platnih kartica, a upravo zahvaljujući ovoj saradnji, Banka je dovela „Mančester junajted školu fudbala” u Srbiju.
Povezana dokumenta

Top