Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Poruka zahvalnosti

30 Jul 2020.

Poruka zahvalnosti
Kada je u martu proglašena pandemija, a potom uvedeno i vanredno stanje, čitavo društvo našlo se pred velikim izazovom – da se brzo prilagodi novonastalim okolnostima, pronađe  optimalan način rada i savlada nove, neophodne načine da zaštitimo sebe, svoje najbliže i naše okruženje. Danas, dok borba protiv epidemije još traje, izazov s kojim se društvo suočava jeste nova svakodnevnica i relativno normalan život u promenjenim uslovima.

U svim ovim okolnostima, koje su se smenjivale velikom brzinom, donoseći nekad promene i preko noći, želimo posebno da se zahvalimo svim našim kolegama na odgovornosti, posvećenosti i istrajnosti u doslednom sprovođenju svih mera i preporuka, kao i očuvanju neometanog odvijanja radnih procesa.

Odgovornim ponašanjem i doslednom primenom mera poput nošenja maski u zatvorenom prostoru i održavanja fizičke distance, naši zaposleni primerom pokazuju kako možemo sačuvati sopstveno zdravlje, ali i zdravlje naših klijenata. Veliko zalaganje naših zaposlenih omogućilo je da naši klijenti bezbedno i neometano obavljaju svoje bankarske poslove, istovremeno štiteći i šire okruženje.

Zahvaljujemo svim zaposlenima Eurobanke, našim klijentima, partnerima i saradnicima na pokazanom strpljenju, odgovornosti i razumevanju, kao i na spremnosti da prilagode svoje navike novim okolnostima. Ovo je zajednička borba svih nas i verujemo da ćemo svi zajedno prebroditi ovu situaciju i izaći jači i spremniji za nove lične i profesionalne izazove.

Top