Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Eurobank dobitnik Virtus nagrade za doprinos lokalnoj zajednici

13 Maj 2020.

Projekat Mančester junajted Škola fudbala nagrađen kao najuspešniji u Srbiji

Eurobank dobitnik Virtus nagrade za doprinos lokalnoj zajednici
Eurobank dobitnik je ovogodišnje Virtus nagrade za doprinos lokalnoj zajednici u kojoj posluje za projekat „Mančester junajted Škola fudbala za decu“. Partnerstvo Fudbalskog kluba Mančester junajted i Eurobanke na polju platnih kartica započeto je 2014. i za to vreme izdato je preko 29.000 Eurobank–Mančester junajted ko-brendiranih kreditnih, debitnih i pre-paid platnih kartica. Zahvaljujući ovom partnerstvu, 2019. godine prvi put je održana Mančester junajted škola fudbala u Srbiji.

„Imajući u vidu da društvena odgovornost predstavlja jednu od glavnih vrednosti oba partnera – Eurobank i Mančester junajted, u okviru projekta Škola fudbala za decu vodili smo računa o svim kategorijama najmlađih. Pored mladih profesionalnih sportista, ovo iskustvo omogućeno je i deci zaposlenih, deci klijenata Eurobanke, deci partnera, kao i štićenicima domova za decu bez roditeljskog staranja i SOS Dečijeg sela Kraljevo i Dečijeg sela iz Sremske Kamenice“, rekla je Slavica Pavlović, predsednik Izvršnog odbora Eurobank.

Kroz VIRTUS nagradu, ustanovljenu 2007. godine, Trag fondacija već 13 godina promoviše filantropiju u našoj zemlji i podstiče sve veći broj kompanija i pojedinaca da se uključi u programe i inicijative za opšte dobro. VIRTUS Nagrada za doprinos lokalnoj zajednici u kojoj kompanija posluje dodeljuje se za posebno isticanje u pomoći pri rešavanju problema ili potreba u zajednici u kojoj kompanija posluje, gradu ili regionu. Eurobank, lider u oblasti bankarskih proizvoda i usluga, dobitnik je VIRTUS nagrada u različitim kategorijama 2009, 2010, 2011. i 2014. godine. Od svog osnivanja u Srbiji 2003. godine, Banka je uložila više od 4,5 miliona evra u podršku lokalnoj zajednici u kojoj posluje, fokusirajući svoje aktivnosti na oblasti kojima je podrška najpotrebnija.

Povezana dokumenta

Top